Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πολύ δύσκολα θα προκύψει ευνοϊκή εξέλιξη στο Champions League για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι πρέπει να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις ώστε ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ (αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα) να παίξει απευθείας στο Champions League.

Με αφορμή τα ρεπορτάζ στην Τουρκία για αποχώρηση του Μπονούτσι από τη Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ιταλός έμπειρος αμυντικός, δεν είναι στα βασικά πλάνα της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League και ότι μάλιστα δεν είναι καν στους 5-6 στόπερ του ρόστερ της.

Αναφέρθηκε επίσης -μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο- στην εν εξελίξει ψηφοφορία στην Τουρκιά, γύρω από την αναβολή ή όχι του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Φενέρ και τη Γαλατάσαραϊ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 7/4. Δηλαδή, τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο ματς με τους «ερυθρόλευκους» για το Conference League.

Τέλος, στάθηκε στο ενδεχόμενο ο πρωταθλητής Ελλάδος, εφόσον αυτός είναι ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, να συμμετάσχει απευθείας στο Champions League χωρίς προκριματικά, εξηγώντας ότι πρέπει να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις. Επεσήμανε ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, η ομάδα, η οποία θα επωφεληθεί από τη σχετική αλλαγή της UEFA θα είναι η Σαχτάρ και όχι κάποια ελληνική ομάδα, εκτός εάν συμβούν πάρα πολλά απρόοπτα.

Ακούστε τι είπε για τις ανανεώσεις των συμβολαίων στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x