Τουρκία

Πιθανή αλλαγή ημερομηνίας λόγω… Ολυμπιακού στο Σούπερ Καπ μετά από αίτημα της Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε καταθέτει αίτημα για μεταφορά του τελικού του τουρκικού Σούπερ Καπ κόντρα στην Γαλατασαράι, αφού είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αίτημα για μεταφορά του τελικού του τουρκικού Σούπερ Καπ κάνει η Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα από τη γειτονική χώρα, η Φενέρμπαχτσε επιθυμεί την αλλαγή ημερομηνίες στη διεξαγωγή του ματς με την Γαλατασαράι που θα κρίνει έναν εγχώριο τίτλο. Και ο λόγος είναι πως πέφτει τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Europa Conference League, αφού έχει οριστεί για τις 7 Απριλίου.

Η Φενέρ θέλει να μεταφέρει τον τελικό στις 24 Απριλίου, όπου υπάρχει ένα κενό και μπορεί να διεξαχθεί εκεί η εν λόγω αναμέτρηση, ενώ θα έχουν περάσει και οι διπλές αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Βέβαια, υπάρχουν διάφορα Μέσα στην Τουρκία τα οποία τονίζουν ότι για τη μετάθεσή του θα πρέπει να συμφωνήσει και η Γαλατασαράι, η οποία από την πλευρά της δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται πως το Σούπερ Καπ Τουρκίας ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία, αλλά λόγω διαφορών των δύο χωρών υπήρξε ματαίωση του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x