Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει και της αυριανής ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την απώλεια του Γιώργου Δαρίβα και στη συνέχεια στάθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το προσεχές παιχνίδι, αναφερόμενος στους Ελ Αραμπί, Ποντένσε, Ρίτσαρντς και Μπιέλ.

Για τα μεταγραφικά τόνισε πως τις τελευταίες ώρες έχει γίνει λίγο θρίλερ η μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, αλλά λογικά θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση.

Η κατ’ αρχήν συμφωνία αφορά δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι, με ενοίκιο 400 χιλιάδες ευρώ και οψιόν αγοράς στη λήξη της σεζόν.

Η μεταγραφή επρόκειτο να κλείσει χθες αργά τη νύχτα, αλλά η Πόρτο την μπλόκαρε προς το παρόν, με την αίσθηση που υπάρχει να είναι ότι θα ξεκολλήσει και θα γίνει. Ούτως ή άλλως, ο Ολυμπιακός, για να μην βρεθεί προ απρόοπτου αλλά και γιατί θέλει να πάρει και δεύτερο στόπερ, είναι κοντά σε συμφωνία με τη Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες και έχει και την επιλογή του 22χρονου Κολομβιανού Γιέρσον Μοσκέρα της Γουλβς.

Τέλος ακούγεται ότι θα μείνει ελεύθερος ο Μανωλάς από την αραβική Σάρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x