Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η πρώτη σκέψη του Ανιγκό για ΑΕΚ είναι πάλι τρία δεκάρια πίσω από τον Μπακαμπού»

Η αίσθηση που υπάρχει για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πλάνο του Ανιγκό ενόψει του Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Αρχικά ανέφερε ότι στις δύο τελευταίες προπονήσεις (σήμερα και αύριο) των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα ο Ανιγκό. Ωστόσο, όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, η αίσθηση που υπάρχει στου Ρέντη είναι ότι ο Γάλλος έχει ως πρώτη σκέψη να πάει με την ενδεκάδα των νικηφόρων αγώνων με ΠΑΟΚ (3-1) και ΑΕΚ (2-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δηλαδή, με τρία δεκάρια (Φορτούνη, Βαλμπουενά και Μπιέλ) πίσω από τον προωθημένο Μπακαμπού.

Όπως σημείωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος, είναι προφανές ότι ο 62χρονος τεχνικός θεωρεί ότι αφού τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στα δύο εκείνα δύσκολα παιχνίδια, μπορεί να πετύχει τον στόχο του και τώρα με τον ίδιο τρόπο. Θύμισε ότι στα άκρα της άμυνας θα είναι Ροντινέι και Ρέαμπτσιουκ, ενώ για τα στόπερ προορίζονται Μπα και Σισέ και για τον χώρο του κέντρου Εμβιλά-Χουάνγκ. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι πρέπει να δούμε τις δύο τελευταίες προπονήσεις για να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την κατάσταση των Μπα και Εμβιλά.

Ακούστε το ρεπορτάζ και το τι είπε για το δεδομένο, από το οποίο προκύπτει ότι θα υπάρξει νικητής στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ότι δεν θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x