Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει χάσει ματς Champions League από τον Μάσα, τι πάει να πει αυτό;»

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον ορισμό του ελίτ διαιτητή Ντάβιντε Μάσα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ με αφορμή την τοποθέτηση από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος για τον ορισμό του Μάσα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Αρχικά ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε (μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στα ευχάριστα νέα από του Ρέντη, αναφέροντας ότι προπονήθηκαν και οι έξι παίκτες του Ολυμπιακού, που άλλοι είχαν ενοχλήσεις και άλλοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις τελευταίες ημέρες. Όπερ σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά και στις δύο τελευταίες προπονήσεις, ο Ανιγκό δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Κανός που έχει βγει νοκ άουτ κάμποσο καιρό.

Στη συνέχεια εξέφρασε την έκπληξη για μία τοποθέτηση από πλευράς ΑΕΚ για τον Ιταλό διαιτητή Μάσα, που είχε σφυρίξει δύο ματς, τα οποία είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη (το 3-1 επί της Παρτιζάν το 2017 στο Βελιγράδι, αλλά και το 2-1 επί της το 2020 στο Λονδίνο), για «δήθεν υποδείξεις υπέρ των ερυθρόλευκων».

«Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρώπη με τον ίδιο διαιτητή, είχε χάσει εντός έδρας με 0-1 με τη Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, με ένα γκολ που ξεκίνησε από φάση 1000% επιθετικό φάουλ και είχε διαμαρτυρηθεί, τι πάει να πει αυτό; Να επικρίνουμε την ΚΕΔ που έφερε έναν ελίτ διαιτητή από το ιταλικό πρωτάθλημα για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ; Εκτός αν δεν θέλουμε ελίτ διαιτητές από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Παρεμπιπτόντως, στο πρόσφατο ΑΕΚ-Ολυμπιακος 1-3, είχε σφυρίξει Ιταλός διαιτητής, όχι ελίτ (ο Μαριάνι), παίζοντας ξεκάθαρα έδρα», επεσήμανε μεταξύ των άλλων, προσθέτοντας ότι ήταν πολύ καλή επιλογή από πλευράς Μπένετ αυτήν τη φορά ήταν και ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ο ελίτ Γερμανός Ζίμπερτ.

«Για να μην κατακρίνουμε μόνο τον Μπένετ, αλλά να λέμε και τις σωστές επιλογές όταν υπάρχουν τέτοιες», κατέληξε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x