Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Κλειδώνει και του Ορτέγκα μετά του Αλεξανδρόπουλου στην 11άδα του Ολυμπιακού»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις τελευταίες εκτιμήσεις για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, λέγοντας ότι μετά τον Αλεξανδρόπουλο (για τον οποίο ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσω του sport-fm.gr) κλειδώνει και η παρουσία του Ορτέγκα στο αρχικό σχήμα.

Η πιθανή ενδεκάδα των Πειραιωτών είναι με τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλο, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί, ενώ το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι την 11άδα θα συμπληρώσει ο Μασούρας, χωρίς να πρόκειται για κάτι σίγουρο ακόμα.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, μιλώντας στον Γιάννη Σταυρόπουλο στους 94.6, ο Φρέιρε δεν θα είναι ούτε στην 20άδα και εκτός απροόπτου θα είναι οφ και για τη Γουέστ Χαμ. Συνεπώς, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει ως εναλλακτικές για το ντέρμπι τους Πορόσο και Μπιανκόν (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x