Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για τη διαφορά στη βαθμολογία»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων, μετά την ολοκλήρωση και της 7ης αγωνιστικής, επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός έχοντας εκμεταλλευθεί το δικό του πρόγραμμα, κατακτώντας σχεδόν το μάξιμουμ των βαθμών στις επτά πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων μεγάλων ομάδων, είναι στην κορυφή με 5 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, 6 από τον Παναθηναϊκό και 8 από την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επεσήμανε ότι είναι ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα υπενθυμίζοντας πως ΑΕΚ και Παναθηναϊκος έχουν έναν αγώνα λιγότερο και πρόσθεσε ότι για τους Πειραιώτες είναι μια καλή εξέλιξη το πώς έχει διαμορφωθεί έτσι η βαθμολογία καθώς είναι ήδη πρώτος και με διαφορά ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που έχει στη συνέχεια, με Παναθηναϊκό (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και Αστέρα (εκτός).

Σχετικά με τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας ενόψει Μπάτσκα Τόπολα ο Μαρτίνεθ περιμένει να δει θα γίνει με τους Φρέιρε και Ιμπόρα για τον αγώνα της Πέμπτης…

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x