Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Χρειάζεται 9 βαθμούς ο Ολυμπιακός, για να έχει αντίκρισμα το διπλό στην Τούμπα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την άποψη πως για να έχει αντίκρισμα το 1-4 των Πειραιωτών στην Τούμπα, στη φετινή μάχη των πρώτων θέσεων και να μην έχει απλά ιστορική σημασία, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να πάρουν εννιά βαθμούς στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Δηλαδή, απόψε με τον Αστέρα, την Τετάρτη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και την Κυριακή με τον Βόλο.

«Η εκτίμησή μου είναι πως και οι τρεις προπορευμένες του Ολυμπιακού ομάδες θα πάρουν εννιά βαθμούς σε αυτές τις αγωνιστικές, οπότε αν δεν κάνει το ίδιο και ο Ολυμπιακός, δεν θα έχει νόημα να συζητάμε για τίποτα στα πλέι οφ. Νόημα θα έχει αν πάει έστω με την υφιστάμενη διαφορά των 4-5 βαθμών από τις τρεις άλλες ομάδες. Άρα η μόνη επιλογή είναι να κερδίσει τα τρία δικά του παιχνίδια», σχολίασε.

Ακούστε τι είπε για την ενδεκάδα του σημερινού ματς, στο οποίο θα κάνουν εκτεταμένο ροτέισον ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x