Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Παίζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, σε μία έδρα που ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει από το 2016. Από τότε ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, και άλλες δύο ήττες για το Κύπελλο Ελλάδας. Πρόκειται για μία αρνητική παράδοση, μία μεγαλύτερη από εκεί που έσπασε φέτος με τον ΟΦΗ, και πρέπει να τη σπάσει για να διατηρήσει τη διαφορά και να πάει στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα πρόσωπα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Γιοβάνοβιτς στους «Ζωσιμάδες», με μεγάλο ερωτηματικό τον παρτενέρ του Σένκεφελντ στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Αν κάνει τη δουλειά του ο Παναθηναϊκός, τότε θα μπορέσει να πάει στα πλέι οφ με μία σημαντική διαφορά που θα του δίνει το προβάδισμα για τον φετινό τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x