Έναν απολογισμό από την ευρωπαϊκή παρουσία του Παναθηναϊκού στην εφετινή σεζόν έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας το ρεπορτάζ των πράσινων.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων έκανε λόγο για πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά, με αποτέλεσμα να πληρώνει την μία ευκαιρία που θα του έκανε η αντίπαλη ομάδα. Μεταξύ άλλων στάθηκε στο αποτέλεσμα του αγώνα με τη Ρεν στη Λεωφόρο εκεί που παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι έπιασαν αρκετά υψηλά στάνταρ απόδοσης δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και κατέληξε εκφράζοντας την άποψη ότι ίσως να έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να δώσει και τα άλλα δύο εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ

«Έχει παίξει ρόλο -κατά τη γνώμη μου και το γεγονός ότι δεν συνέχισε στο ΟΑΚΑ. Ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ ίσως να βοηθούσε, όπως έκανε και στο πρώτο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Δεν λέω ότι δεν είναι δυνατή έδρα η Λεωφόρος, αλλά ίσως το κατάμεστο ΟΑΚΑ να βοηθούσε στα ματς», σχολίασε.

Τέλος για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο επεσήμανε ότι οι παίκτες θα πρέπει να αντιδράσουν και εκτίμησε ότι θα γίνουν αλλαγές καθώς υπάρχουν και προβλήματα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x