Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αναγκασμένος να γυρίσει σελίδα ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο»

Ακούστε τι ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του Ατρόμητος-Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ευρώπη, με τον Τάσο Νικολογιάννη να στέκεται μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο γεγονός ότι καλείται να γυρίσει σελίδα το «τριφύλλι».

Αρχής γενομένης από το ματς με τον Ατρόμητο, με τον ρεπόρτερ των «πράσινων» να τονίζει στην εκπομπή του Γιάννη Σταυρόπουλου, ότι: «Ο Παναθηναϊκός ζει την πρώτη του κρίση. Δεν το λέω για τον οργανισμό, αλλά για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και για την αμφισβήτηση που υπάρχει από τον κόσμο. Όλοι θέλουν να εξιλεωθεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να γυρίσει σελίδα, υποχρεωμένος να νικήσει Ατρόμητο και Βόλο, ώστε να πάει με σχετική ηρεμία στη διακοπή, ώστε να επιστρέψει για τον καυτό Γενάρη».

Σε ό, τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι επιστρέφει δεδομένα κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Σένκεφελντ θα είναι ο ένας στα στόπερ, με τον Γεντβάι ή τον Αράο στο πλευρό του. Βαγιαννίδης και Χουάνκαρ θα είναι τα μπακ. Ο Ρούμπεν θα είναι σίγουρα στα χαφ με Βιλένα ή Τσέριν. Ο Μπερνάρ θα είναι μπροστά τους, με τον Παλάσιος να παίζει στο δεξί «φτερό», ο Μαντσίνι θα είναι στο αριστερό, ενώ στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x