Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Απίθανο να κάνει άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τα τελευταία μεταγραφικά νέα του Παναθηναϊκού, αλλά και τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα, όπως μετέφερε στον bwin ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης

Για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» στάθηκε στις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης, τονίζοντας πως: «Ο Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός ασχολούνται μόνο με τα δικά τους αποτελέσματα. Αν νικήσει αύριο θα παραμείνει πρώτος στη βαθμολογία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει στην Τρίπολη έξι ολόκληρα χρόνια. Ο Αστέρας δεν έχει χάσει εντός έδρας φέτος από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, κάτι δείχνει αυτό», ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είπε πως ο Κουρμπέλης ίσως ξεκινήσει στα χαφ, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί ο Μαντσίνι. «Στην εστία θα είναι ο Μπρινιόλι, με τον Σένκεφελντ και Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Στα δεξιά ο Βαγιαννίδης, ενώ αριστερά δεν αποκλείω να επιστρέψει ο Χουάνκαρ. Στα χαφ οι Κουρμπέλης με Ρούμπεν. Από εκεί και πέρα, είτε θα παίξει ο Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος και τον Σπόραρ. Ή, θα παίξει ο Μπερνάρ στα χαφ, με τον Μαντσίνι αριστερά, τον Παλάσιος δεξιά και τον Σπόραρ με τον Ιωαννίδη».

Τέλος, για τα μεταγραφικά τόνισε πως δεν προκύπτει κάτι για τον Φέρο, ενώ δύσκολα να κινηθεί για μεταγραφική ενίσχυση ο Παναθηναϊκός...

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x