Stoiximan Super League

Ντέμης: «Ο ΠΑΟΚ θα έχανε από την ΑΕΚ και με 11 - Κορυφαίος ο Γιόνσον»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θεωρεί πως η ΑΕΚ χτύπησε στην αδυναμία και το πλάνο του ΠΑΟΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θεωρεί πως η ΑΕΚ θα νικούσε τον ΠΑΟΚ ακόμη κι αν δεν υπήρχε η αποβολή του Κάργα τόσο νωρίς στο ντέρμπι «Δικεφάλων».

«Η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλύτερα. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα έχανε και με 11. Θα μου πεις μάντης είσαι; Όχι, αλλά έτσι πιστεύω πως θα γινόταν. Ο Αλμέιδα έστησε καλά την ομάδα και ήξερε πώς παίζει ο αντίπαλος. Όλη η ομάδα πήγε καλά και ειδικά ο Γιόνσον μάς έκανε να ξεχάσουμε την απουσία του Σιμάνσκι. Ήταν ο κορυφαίος στον αγώνα», ανέφερε στην εκπομπή «Novasports FC».

«Η ΑΕΚ ξαναβρήκε στα δύο τελευταία ματς την ένταση που μας είχε συνηθίσει. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σαν να μη γνώριζε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Αυτό που δεν κάνεις, ειδικά στο νέο της γήπεδο, είναι να πας να χτίσεις το παιχνίδι από πίσω. Του το έκανε και ο Ολυμπιακός στο ‘Γ. Καραϊσκάκη’ και πήγε ο ΠΑΟΚ να παίξει το ίδιο απέναντι στην ομάδα που εφαρμόζει αυτή την πίεση ψηλά καλύτερα από κάθε άλλη στην Ελλάδα. Ειδικά στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η εντολή του Λουτσέσκου, αλλά αυτό δείχνει η επιμονή του ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x