Stoiximan Super League

Ντέμης: «Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μπει στη Φιλαδέλφεια όπως στη Λεωφόρο - Πολύ δύσκολο για την ΑΕΚ εάν το καταφέρει»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πώς αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πώς αναμένει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, την Κυριακή (7/4, 20:30) στην OPAP Arena, ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «FAIR PLAY» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο παλαίμαχος άσος σχολίασε τη νίκη (3-1) των Θεσσαλονικιών επί της Λαμίας: «Έφαγε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ. Αλλά όταν είδε ότι το ματς δεν ήταν όπως περίμενε, έβγαλε πολλές φάσεις και ήταν καταιγιστικός. Είναι η καλύτερη ομάδα στο να σπάει οργανωμένες άμυνες από τους άλλους τρεις».

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε για το ντέρμπι «δικεφάλων» και για το ότι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει σε αυτό ως πρωτοπόρος. «Κατά τη γνώμη μου, θα προσπαθήσει να παίξει όπως μπήκε να παίξει με τον Παναθηναϊκό και εάν τα καταφέρει θα είναι πολύ δύσκολο για την ΑΕΚ. Θα αφήσει χώρους και δεν θα παίξει με build up από πίσω. Τώρα, το πόσο θα αντέξει την πίεση της ΑΕΚ, γιατί η ΑΕΚ θα πιέσει ψηλά… Θα μου κάνει εντύπωση να δούμε ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο όπως τα προηγούμενα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είναι πάντως ίδια ομάδα σε σχέση με τότε», σημείωσε ο Ντέμης.

Επίσης, αναφέρθηκε και στους Τάισον, Ντεσπόντοφ , Ζίβκοβιτς και Μιχαηλίδη αλλά και στην αναμέτρηση του «δικεφάλου του Βορρά» με την Μπριζ, την ερχόμενη Πέμπτη (11/4, 22:00).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x