Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός κόβει Ερνάντες, επιμένει για Ράντονιτς και τέλος οι μεταγραφές»

Με ανοικτό το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Ράντονιτς, ο Ολυμπιακός καταλήγει στις μεταγραφές του και δεν έρχεται ο Ερνάντες.

Σε συνέχεια των όσων είπε νωρίτερα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος περί δεύτερων σκέψεων, ο Ολυμπιακός καταλήγει στις μεταγραφές, με τους έξι παίκτες που έχει πάρει συν τον Ράντονιτς, εφόσον βέβαια ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Τορίνο, που έχει αρνηθεί την πρώτη «ερυθρόλευκη» πρόταση (2 εκατ. ευρώ).

Αυτό σημαίνει ότι δεν έρχεται ο Γκαστόν Ερνάντες, αφού η Σαν Λορέντσο δεν σταματά να εγείρει αξιώσεις για τη μεταγραφή του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, σε συνδυασμό με το γεγονός πως η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή ήδη πέντε στόπερ (Ρέτσος, Ντόη, Μπιανκόν, Κάρμο και ο Άμπι).

Έτσι δεν προχωρούν και τα σενάρια για εξάρι και σέντερ φορ, αφού δεν φεύγουν παίκτες, δεν μπορούν να έρθουν άλλοι. Επιπρόσθετα, αν φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, δεν θα μπορούν να μπουν οι αντικαταστάτες τους στην ευρωπαϊκή λίστα, όπου υπάρχει δυνατότητα για τρεις αλλαγές. Λογικά τον Κάρμο, τον Όρτα ή Τσικίνιο και τον Ζέλσον ή τον Ναβάρο.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει πάρει έξι παίκτες (Ναβάρο, Ζέλσον, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι) κυνηγάει και τον Ράντονιτς και βάζει τέλος στις μεταγραφές με τον Καρβαλιάλ να θεωρεί ότι ήδη το ρόστερ είναι υπερβολικά γεμάτο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x