· Για να είμαστε ρεαλιστές, εύλογα μπήκε στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού θέμα απόκτησης αμυντικού χαφ, με συγκεκριμένες προδιαγραφές: να είναι πιο καθαρόαιμος κόφτης από τους υπάρχοντες κεντρικούς χαφ και ψηλό παιδί, με όγκο.

· Κάπως έτσι προέκυψε η περίπτωση του Μουσράτι, που εκτιμήθηκε ως ιδανική, γιατί είναι ακριβώς τέτοιο στιλ, με ποιότητα και με τον Καρβαλιάλ προπονητή επί τρία σερί χρόνια (σε Ρίο Άβε και Μπράγκα), άρα με μεγαλύτερες πιθανότητες άμεσης προσαρμογής στον Ολυμπιακό.

· Η Μπράγκα στην αρχή έδειξε ανοιχτή, αλλά στη συνέχεια άρχισε τα «μα και τα μου», ήρθε και η θλάση του Μουσράτι αμέσως μετά από τον τραυματισμό στο γόνατο του και όλα δείχνουν ότι οδηγείται προς ναυάγιο η μεταγραφή του διεθνή μέσου, ο οποίος εδώ και τρεις μήνες (από τις 8 Νοεμβρίου) έχει παίξει μία φορά, 30 λεπτά, αρχές Δεκέμβρη, λόγω των τραυματισμών του…

· Εναλλακτικές, φυσικά, πάντα υπάρχουν στην αγορά (δεν είναι τυχαίο ότι ακούστηκαν τα ονόματα του Βέρα της Κορίνθιανς και του Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε), αλλά στον Ολυμπιακό υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το θέμα αμυντικός χαφ, λόγω και του Σαντιάγκο Έσε. Μην ξεχνάμε ότι μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο σύλλογος δαπάνησε πάνω από 5 εκ. Ευρώ για να φέρει τον νεαρό Αργεντίνο, κάνοντας μία μεγάλη επένδυση.

Το ερώτημα στον Ολυμπιακό για τον Έσε: «Γιατί να ακυρώσουμε μία τέτοια επένδυση;»

· Ο Έσε παίζει και 6 και 8, όμως όπως αποδεικνύουν τα παιχνίδια και οι εμφανίσεις του, είναι καλύτερος στο 6 κι όχι στο 8-στο οποίο 8 ο Ολυμπιακός έφερε και τον Όρτα, να μην πω και τον Τσικίνιο. Σε περίπτωση λοιπόν που έρθει κάποιο καλό 6άρι, αυτόματα περνάει σε δεύτερη μοίρα ο Αργεντίνος, μία μεταγραφή εκατομμυρίων. Οπότε, το ερώτημα που έπεσε στο «κόκκινο» τραπέζι είναι: «Πρέπει να κόψουμε τον δρόμο του Έσε, στον οποίο έχουμε επενδύσει, για να πάρουμε κι άλλο 6άρι; Την στιγμή μάλιστα κατά την οποία θα υπάρχει ως το καλοκαίρι ο Μαντί Καμαρά, που εναλλακτικά μπορεί να παίξει 6άρι;».

· Την απάντηση την καταλαβαίνετε. Νομίζω ότι ίσως ήταν διαφορετικό αν μπορούσε ο Ολυμπιακός να φέρει τον Αλ Μουσράτι και να έκανε τη διαφορά. Τώρα, όμως, το σκεπτικό είναι, «μην γεμίσουμε και με άλλα χαφ, ακυρώνοντας και μία επένδυση μας (Έσε), που στο κάτω κάτω θετικό πρόσημο έχει βγάλει μέχρι τώρα».

· Αν προκύψει κάτι στις 31 του μήνα με τον Μουσράτι, βλέπουμε. Αλλά, καταλήγοντας όπως άρχισα, για να είμαστε ρεαλιστές, δεν φαίνεται κάτι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x