Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Ράντονιτς και Κρέσπο»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Εν αναμονή της αυριανής άφιξης του Γκαστόν Ερνάντες από την Αργεντινή, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως οι Πειραιώτες έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς, ο οποίος είναι «σύμμαχός» τους. Με την Τορίνο υπάρχει μία διαφορά της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ και γίνεται διαπραγμάτευση για να καλυφθεί. Ο ιταλικός Τύπος βάζει στο κόλπο και τον Μπρέκαλο, για τον οποίο πάντως ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει, με τον Κροάτη να φέρεται έτοιμος να πάει στη Χάιντουκ.

Για τη θέση του αμυντικού χαφ από την Τουρκία προκύπτει πάλι του Κρέσπο της Φενέρ, η οποία φέρεται να έχει προτάσεις για τον Γαλλοπορτογάλο από Ολυμπιακό, Κάντιθ και Γρανάδα.

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε πως υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις στον Ολυμπιακό για το πόσες μεταγραφές πρέπει να γίνουν ακόμη, επειδή ο Κάρλος Καρβαλιάλ βλέπει το Ρέντη έχει αρχίσει να γεμίζει από παίκτες και δεν θα ήθελε άλλους, αν δεν φύγουν αρκετοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x