Stoiximan Super League

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο «Γεντί Κουλέ» (17:30) για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γεντί Κουλέ» (17:30) για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό (2-1), ενώ αγνοούν τη νίκη για κάτι παραπάνω από έναν μήνα, όταν επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕΚ, παίρνοντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση, με τον Νίκο Χριστογεώργο να επιστρέφει στην αποστολή. Οι Μάρκο Μπάκιτς και Γιον Τοράλ, αντίθετα, συνέχισαν θεραπεία και έμειναν εκτός, όπως επίσης ο τραυματίας Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο διεθνής Νταν Γκλέιζερ, οι τιμωρημένοι Λερόι Αμπάντα και Αντρέας Καρώ και ο Mάνουελ Καλαφάτης.

Την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά (σε αγώνα πρωταθλήματος) ο Ηλίας Σημαντηράκης, απαρτίζουν οι: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Γκαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα.

Στον αντίποδα, οι Γιαννιώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Παναιτωλικό και τον Βόλο και αγνοούν τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν επικράτησαν 3-0 της Κηφισιάς. ’Εκτοτε μετρούν τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες και θα πάει στο Ηράκλειο για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αφενός για να ανέβει στην κατάταξη, αφετέρου για ψυχολογικούς λόγους.

Όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμών, προέκυψε και μια νέα απώλεια, της τελευταίας στιγμής, για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», με τον Πέδρο Κόντε, ο οποίος ήρθε να προστεθεί στους ήδη απόντες Λεό και Έφορντ!

Οι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι», όμως, δεν τελειώνουν εκεί για τον ΠΑΣ, αφού και ο Ροδρίγο Εραμούσπε είναι εξαιρετικά αμφίβολος με τη συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στην κρητική ομάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τσαούσης, Σόρια, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Λώλης, Τζίνο, Τζίμας, Μπάλαν, Παμλίδης, Ροσέρο και Γκάρο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Θοράρινσον, Ριέρα, Νέιρα, Ντίκο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Τσαούσης, Ροσέρο, Καραχάλιος, Ριένστρα, Κιάκος, Παμλίδης, Κόντε.

Διαιτητής: Βάτσιος
Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Οικονόμου
4ος: Ανδριανός
VAR: Πολυχρόνης, Ψαρρής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x