Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ευχαριστημένος από τον Γιόβετιτς ο Μεντιλίμπαρ - ''Πονοκέφαλος'' για τους 5 στο όριο καρτών»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Kώστας Νικολακόπουλος.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολιάζοντας το επικείμενο ματς με τον Βόλο στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, είπε ότι ο Μεντιλίμπαρ κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αλλά περιμένουν στην 11αδα την επιστροφή των Ροντινέι και Όρτα, και πιθανότατα του Ρίτσαρντς αντί του Ορτέγκα, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Τζολάκης αντί του Πασχαλάκη. Μάλιστα ο τελευταίος όπως Έσε, Κάρμο,Ρέτσος και Ναβάρο είναι στο όριο καρτών κάτι που εύλογα πονοκεφαλιάζει τον Βάσκο τεχνικό ως προς την χρησιμοποιήση τους σήμερα, αφού όποιοι κιτρινιστούν θα χάσουν την επόμενη Κυριακή την πρεμιέρα των playoffs η οποία κατά 50% θα είναι ντέρμπι με ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό.

Tέλος επεσήμανε ότι ο Μεντιλίμπαρ είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του Γιόβετιτς σε όλα τα ματς που τον χρησιμοποιεί ως αλλαγή είτε 10 είτε 30 λεπτά και σκέφτεται να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενδεχομένως ακόμα και σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x