Stoiximan Super League

Επιβεβαιώνεται και από Ολυμπιακό ότι ο Σρέντερ είναι στην Αθήνα, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία!

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει ότι ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας το ενδεχόμενο συνεργασίας. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία!

Επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό ότι βρίσκεται στην Αθήνα ο Άλφρεντ Σρέντερ και συζητάει με τους ανθρώπους της ομάδας το ενδεχόμενο συνεργασίας, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Επιπρόσθετη πληροφορία σε αυτό, ωστόσο, είναι πως για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία με τον 50χρονο προπονητή.

Θυμίζουμε, από το πρωί της Τετάρτης (26/04) ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών είχε αποκαλύψει με άρθρο του στο sport-fm.gr ότι οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι τόσο ο Άλφρεντ Σρέντερ όσο και ο Αργεντινός τεχνικός της Τίγκρες, Ντιέγκο Μαρτίνες.

Ο Σρέντερ, ο οποίος, όπως προαναφέραμε, βρίσκεται στην Ελλάδα, έχει πολλές παραστάσεις στην καριέρα του, καθότι πρώην τεχνικός της Χόφενχαϊμ, πέρυσι πρωταθλητής Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ και φέτος στον πάγκο του Άγιαξ μέχρι τον Ιανουάριο. Βοηθός προπονητή στο παρελθόν σε σπουδαία ονόματα όπως οι Τεν Χαγκ (στον Άγιαξ), Κούμαν (στην Μπαρτσελόνα), Νάγκελσμαν (στη Χόφενχαϊμ). Τώρα είναι ελεύθερος. Είχε ακουστεί τις προάλλες ότι θα επέστρεφε στην Κλαμπ Μπριζ, με την προοπτική να την οδηγούσε και φέτος στην κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x