Κώστας Νικολακόπουλος

Όχι δύο, αλλά πέντε γκολ δώρα έδωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού χθες στον Άρη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την ποδοσφαιρική κωμωδία που παρουσίασαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Χαριλάου.

Αγγίζει τα όρια της ποδοσφαιρικής κωμωδίας αυτό που έγινε χθες στο Χαριλάου από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

• Στέκονται όλοι στο ότι τα δύο γκολ του Άρη ήταν…ευγενική προσφορά των ίδιων των παικτών του Ολυμπιακού, του Πασχαλάκη που στην εκτέλεση κόρνερ πήρε τόσο κακή θέση που δεν θα έπαιρνε ούτε γκολκίπερ αλάνας και του Μπα που στη σέντρα του Ιτούρμπε ενήργησε λες και ήταν πιωμένος και τρέκλιζε!

• Μόνο που δεν σταματάει εκεί η κωμωδία. Πέντε γκολ έδωσαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Άρη, όχι δύο. Απλά τα δύο έγιναν γκολ….

• Ο Μπα και πάλι ήταν που στο 34’ πήγε να βάλει κι άλλο αυτογκόλ (γιατί στην πραγματικότητα αυτογκόλ ήταν, όχι γκολ του Νταμπό) σε μία σέντρα αυτή τη φορά από αριστερά κι ενήργησε άτσαλα διώχνοντας την μπάλα κόρνερ, ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη. Εκ τύχης απλά δεν μπήκε στα δίκτυα η μπάλα και σε αυτή την περίπτωση…

• Ο Εμβιλά ήταν που λίγα λεπτά αργότερα έδωσε στην κυριολεξία ασίστ στον Ματέο Γκαρσία έξω από την περιοχή του Πασχαλάκη, με τον γκολκίπερ όμως να διώχνει την μπάλα στο σουτ του αντίπαλου κυνηγού…

πέντε γκολ δώρα έδωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

• Και πριν το δεύτερο γκολ του Άρη υπήρξε κι άλλη φάση για γκολ-δώρο του Ολυμπιακού και δη με δύο αυτή τη φορά πρωταγωνιστές! Αφενός μεν τον Μπα που έχασε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά και τον έσπρωξε ρισκάροντας αποβολή και να αφήσει έτσι την ομάδα του με 10 παίκτες, αφετέρου δε από τον Πασχαλάκη που βγήκε για να διώξει την μπάλα, αλλά το έκανε τόσο άσχημα που έστρωσε την μπάλα σε παίκτη του Άρη για να σουτάρει στην κενή από γκολκίπερ εστία. Απλά ήταν τυχερός ο Πασχαλάκης κι η μπάλα έφυγε άουτ.

• Μιλάμε για πέντε γκολ-δώρα!!! Ειλικρινά δεν μπορώ να ξαναθυμηθώ ποτέ τέτοιο πράγμα στον Ολυμπιακό. Να δίνεις πέντε γκολ δώρα σε έναν αντίπαλο και μάλιστα σε ένα αγώνα στον οποίο υποτίθεται ότι ο Ολυμπιακός καίγονταν περισσότερο για τη νίκη από την άλλη ομάδα.

• Τι ποδοσφαιρική συζήτηση μπορεί να γίνει σε ένα παιχνίδι υπό τέτοιες συνθήκες; Όταν δίνεις πέντε γκολ στον αντίπαλο; Κι όταν επιθετικά η επόμενη ευκαιρία σου μετά το πρώτο 20λεπτο ήταν στο 96’, εκεί που ο Ελ Αράμπι έδειξε ανήμπορος έστω ένα καλό σουτ να κάνει;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x