Stoiximan Super League

Ο Σρέντερ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία από την Ολλανδία ότι ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό!

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Άλφρεντ Σρέντερ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία από την Ολλανδία ότι ο 50χρονος προπονητής έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους» για το ενδεχόμενο να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας! Από τον Ολυμπιακό για την ώρα τηρείται σιγή ιχθύος.

Θυμίζουμε, από το πρωί της Τετάρτης (26/04) ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών είχε αποκαλύψει με άρθρο του στο sport-fm.gr ότι οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι τόσο ο Άλφρεντ Σρέντερ όσο και ο Αργεντινός τεχνικός της Τίγκρες, Ντιέγκο Μαρτίνες.

Ο Σρέντερ, ο οποίος, όπως προαναφέραμε, βρίσκεται στην Ελλάδα, έχει πολλές παραστάσεις στην καριέρα του, καθότι πρώην τεχνικός της Χόφενχαϊμ, πέρυσι πρωταθλητής Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ και φέτος στον πάγκο του Άγιαξ μέχρι τον Ιανουάριο. Βοηθός προπονητή στο παρελθόν σε σπουδαία ονόματα όπως οι Τεν Χαγκ (στον Άγιαξ), Κούμαν (στην Μπαρτσελόνα), Νάγκελσμαν (στη Χόφενχαϊμ). Τώρα είναι ελεύθερος. Είχε ακουστεί τις προάλλες ότι θα επέστρεφε στην Κλαμπ Μπριζ, με την προοπτική να την οδηγούσε και φέτος στην κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x