Stoiximan Super League

Γράφεται και στην Ιταλία: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Γκατούζο»

Ιταλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τζενάρο Γκατούζο πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Κάνουν λόγο για την επόμενη σεζόν και όχι για όσο απέμεινε τη φετινή.

Τα ιταλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν τα ελληνικά ρεπορτάζ πως ο Τζενάρο Γκατούζο είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό. «Έτοιμος να φύγει για την Ελλάδα ο Γκατούζο. Είναι κοντά στον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά το Tutto Mercato.

«Ο Ολυμπιακός μετά από χρόνια κυριαρχίας είναι τρίτος στο πρωτάθλημα πίσω από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Η συμφωνία είναι προ των πυλών και αν ολοκληρωθεί θα έχει ισχύ από τη νέα σεζόν», προσθέτει το δημοσίευμα, ενώ αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και σε άλλε Μέσα της χώρας.

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν θέσει σε προτεραιότητα τον 48χρονο Ιταλό προπονητή προσμετρώντας ότι έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες (Νάπολι, Μίλαν, Βαλένθια), ότι είναι σε καλή ηλικία, ότι έχει περάσει από την Ελλάδα (ΟΦΗ) και ότι διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και η ιδιοσυγκρασία του ταιριάζει με αυτή του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως ο «Ρίνο» είναι ελεύθερος από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν απολύθηκε από τη Βαλένθια έχοντας 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x