Stoiximan Super League

Focus στον Γκατούζο από τον Ολυμπιακό

Ο Ιταλός τεχνικός, Τζενάρο Γκατούζο, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης ημέρας στους «ερυθρόλευκους».

Γυρίζει σελίδα με Γκατούζο ο Ολυμπιακός; Για να πάρουμε απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο διάστημα, αλλά δεδομένα ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στον… αφρό για τους Πειραιώτες, που σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα.

Όπως έγινε γνωστό ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, ο 45χρονος προπονητής είναι η πρώτη σοβαρή υποψηφιότητα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Όπως έχει εξηγήσει ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του sport-fm.gr, ο «Ρίνο» έχει πει ένα «ναι» και ένα «όχι» στον Ολυμπιακό.

Από τη μία εμφανίστηκε θετικός να κάτσει στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά δεν άναψε το πράσινο φως για να αναλάβει πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας και ιδιαίτερης σεζόν για τους Πειραιώτες.

Η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός μιλάει με τον παλαίμαχο χαφ, επιβεβαιώνεται από το απόγευμα του Μ. Σαββάτου και από μεγάλα Μέσα στην Ιταλία και αυτό κάτι δείχνει. Από την πορεία της συγκεκριμένης υπόθεσης, αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκτιμά τη στάση του Γκατούζο. Πάντως, στη γειτονική χώρο, θεωρούν ότι όχι απλά είναι σε ανοιχτή γραμμή Ολυμπιακός και Γκατούζο, αλλά και ότι ο πρώην τεχνικός των Μίλαν, Νάπολι, Βαλένθια, Παλέρμο, Πίζα, Σιόν, όπως και του ΟΦΗ είναι κοντά στο να πακετάρει για Ελλάδα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x