Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: «Ο Παναθηναϊκός ήθελε να πάει το ματς για διακοπή»

Διαβάστε τα νεότερα από την πλευρά του Ολυμπιακού αναφορικά με όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε.

Τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για τα συμβάντα μετά την επίμαχη φάση με τον Χουάνκαρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ, από πλευράς Πειραιωτών τονίζεται πως ο διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα, είπε πως δεν είδε τίποτα, ενώ αναφέρεται επίσης ότι οι «πράσινοι» αποχώρησαν μόνοι τους από το γήπεδο δίχως να σφυρίξει κάτι ο Ιταλός – κι ενώ ο παρατηρητής του αγώνα επίσης δεν είδε κάτι.

Όσον αφορά στο θέμα του γιατρού, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως είπε ότι κλινικά δεν έχει κάποιο θέμα ο ποδοσφαιριστής και θα μπορούσε να αγωνιστεί. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι επέμεναν να πάει ο Ισπανός για εξετάσεις.

Εντέλει, πέρασαν δύο ώρες και ο ρέφερι είπε πως δεν γινόταν να περιμένει άλλο.

Από πλευράς Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης πως ο Παναθηναϊκός εξαρχής δεν ήθελε να παίξει και πως ο γιατρός είναι φίλος του «τριφυλλιού», κάτι που φαίνεται και από σχετικές φωτογραφίες, καθώς και ότι οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να καθυστερήσουν προκειμένου να οδηγηθεί ο αγώνας σε διακοπή.

Κατά τους Πειραιώτες, ο παίκτης έφυγε εντέλει μετά από ένα δίωρο κι ενώ ο γιατρός είχε πει πως δεν έχει τίποτα κλινικά, ούτε αμυχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x