Κώστας Νικολακόπουλος

Σρέντερ και Μαρτίνες στη λίστα για τον πάγκο του Ολυμπιακού!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τα δεδομένα αναφορικά με τα δύο νέα σημαντικά ονόματα για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

• Το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο πάντα παίζει για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Μόνο που πλέον δεν είναι μόνο του Ιταλού (πρώην Μίλαν, Νάπολι, Βαλένθια), όπως ήταν πριν το Πάσχα. Τώρα, υπάρχουν κι άλλες υποψηφιότητες, που αναλύονται κι εξετάζονται λεπτομερώς.

• Ήδη ξέρουμε και το όνομα του 49χρονου Σέρχι Ρεμπρόφ, με ήδη έξι πρωταθλήματα στην καριέρα του (δύο σε Ντινάμο Κιέβου, τρία σε Φέρεντσβαρος κι ένα σε Αλ Αίν) και παρουσίες σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και τον αστερίσκο ότι επί μία διετία δουλεύει στα Αραβικά Εμιράτα).

• Τα δύο νέα ονόματα για τα οποία μιλάνε οι πληροφορίες μας, όπως τις μετέφερα κι από την εφημερίδα, είναι δύο αξιοσημείωτες επιλογές.

Ο 50χρονος Ολλανδός Άλφρεντ Σρέντερ, με πολλές παραστάσεις στην καριέρα του, καθότι πρώην τεχνικός της Χόφενχαϊμ, πέρυσι πρωταθλητής Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ και φέτος στον πάγκο του Άγιαξ μέχρι τον Ιανουάριο. Βοηθός προπονητή στο παρελθόν σε σπουδαία ονόματα όπως οι Τεν Χαγκ (στον Άγιαξ), Κούμαν (στην Μπαρτσελόνα), Νάγκελσμαν (στη Χόφενχαϊμ). Τώρα είναι ελεύθερος. Eίχε ακουστεί τις προάλλες ότι θα επέστρεφε στην Κλαμπ Μπριζ, με την προοπτική να την οδηγούσε όπως πέρυσι στην κατάκτηση του τίτλου.

Κι ο 44χρονος Αργεντίνος Ντιέγκο Μαρτίνες, προπονητής εδώ και σχεδόν 2,5 χρόνια της Τίγκρε της Αργεντινής, μία μικρομεσαία ομάδα την οποία έκανε τόσο δυνατή, ώστε τον περασμένο Μάιο να αποκλείσει στα πλέι οφς του πρωταθλήματος τη Ρίβερ Πλέιτ του Γκαγιάρδο και να χάσει στον τελικό τον τίτλο από την πανίσχυρη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ήδη τώρα παίζει στο Κόπα Σουνταμερικάνα, το Γιουρόπα Λιγκ της Νότιας Αμερικής.

Ο Μαρτίνες, που έχει συμβόλαιο στην Τίγκρε έως το Δεκέμβριο, έκανε το αγροτικό του σε κάποια μικρά κλαμπ και λάμπει τώρα στην Τίγκρε, την οποία ανέβασε από τη Β΄ στην Α΄ Εθνική με το που την ανέλαβε το 2021 κι αμέσως την έκανε ανταγωνιστική στο μεγάλο πρωτάθλημα της Αργεντινής, με συνέπεια ο Ρικέλμε να τον είχε υποψήφιο αρχές του μήνα για τον πάγκο της Μπόκα.

• Απλά ας ξέρουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ότι ήδη τα παιχνίδια τους παρακολουθούν σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι προπονητές για τον Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x