Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι προτάσεις για Ρέαμπτσιουκ και οι πρώτοι 18 στον Ρέντη»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Αναφερόμενος στην ανεπίσημη «πρώτη» της ομάδας, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε ότι οι 18 παίκτες, ήταν πρώτη φουρνιά, που βρέθηκε στον Ρέντη και ήταν οι εξής: Κρίστινσον, Παπαδούδης, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Ραμόν, Κίτσος, Σισέ, Μπα, Ντόη, Πέπε, Φατιγκά, Φορτούνης, Καρβάλιο, Μπουτούτσι, Λοβέρα, Βρουσάι, Ελ Αραμπί και Μπιέλ.

Για τα μεταγραφικά σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μία τελική ευθεία για την επίτευξη των πρώτων στόχων του και έχει πατήσει γκάζι, ενώ σημείωσε ότι και σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο υπάρχουν προτάσεις για τον Ρέαμπτσιουκ, όπως και σε όλες τις προηγούμενες και μένει να φανεί αν θα δοθεί ο παίκτης από το ύψος των προσφορών και τη διάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.


Μαρτίνεθ: «Πολύ ευτυχισμένος που ανήκω στον Ολυμπιακό, να εκπληρώσω τους στόχους που μας περιμένουν»


Νωρίτερα, τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Ντίεγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε, μεταξύ άλλων, πως είναι πολύ ευτυχισμένος, που βρίσκεται σε αυτόν τον σύλλογο, ενώ πρόσθεσε πως ανυπομονεί να εργαστεί, για να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος, που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να ξεκινήσω να εργάζομαι και να εκπληρώσω όλους τους στόχους που μας περιμένουν. Έχουμε πάρα πολύ όρεξη να γίνουμε μία ομάδα δυνατή, η οποία θα μεταδώσει με θετικό τρόπο, που θα επηρεάσει και θα προσφέρει στους φιλάθλους μας όλα αυτά τα ωραία πράγματα, τα ωραία συναισθήματα που δίνει ο Ολυμπιακός.

Πάμε, είμαστε ο Ολυμπιακός
», ήταν τα λόγια του.





Δείτε και το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την «πρώτη» στον Ρέντη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x