Stoiximan Super League

Προχωρά για τις πρώτες τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Με τον Μαρτίνεθ να έχει πιάσει δουλειά πλέον και επίσημα ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση τριών παικτών και μάλιστα όσο τον δυνατόν γρηγορότερα.

Με το θέμα προπονητή να έχει κλείσει και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει παρουσιαστεί από τον Ολυμπιακό, ο Αντόνιο Κορδόν πλέον επικεντρώνεται στην ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων για τους ερυθρόλευκους.

Σκοπός του Ισπανού αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών, και επιθυμία του προπονητή της ομάδας είναι οι μεταγραφές αυτές να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και εάν είναι δυνατόν να έχει τους νέους παίκτες στην Αυστρία που θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Έτσι οι πρώτοι στόχοι του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι τρεις παίκτες, που θα αγωνίζονται στον άξονα, δηλαδή, ένας επιθετικός, ένας χαφ και ένας κεντρικός αμυντικός.

Αυτές θα είναι οι πρώτες μεταγραφές που θα κάνουν οι Πειραιώτες ενώ πολλές πιθανότητες έχει να ακολουθήσει τους τρεις αυτούς παίκτες και ένας εξτρεμ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για τις καίριες θέσεις που ο Ολυμπιακός έχει κενά και λιγοστές επιλογές από το περσινό ρόστερ, κάτι που συμβαίνει και στη θέση του εξτρέμ που και εκεί αποτελούν παρελθόν πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x