Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Πιθανότατα Γιόβετιτς στην κορυφή και με ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους ξένους»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπως τα μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Σταματέλος.

Τα δεδομένα αναφορικά με τις επιλογές που θα κάνει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ παρέθεσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην κατάσταση των Φορτούνη και Ροντινέι, οι οποίοι αναμένεται να μπουν κανονικά στην αποστολή, ενώ απαρίθμησε και τα δεδομένα αναφορικά με τους ξένους που θα «κόψει»: «Φορτούνης και Ροντινέι έχουν μπει κανονικά. Αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και τις άλλες ημέρες. Με τον ΟΦΗ απλώς προφυλάχθηκαν, δεν είχαν κάτι σοβαρό. Βέβαια, αν μιλούσαμε για ματς τελευταίας αγωνιστικής, που έκρινε τίτλο, θα έπαιζαν. Μέρα με τη μέρα θα δούμε τα πλάνα. Θα κριθεί για τους ξένους. Αν παίξει ο Πορόσο "κόβεται" ο Ορτέγκα, αφού υπάρχουν επιλογές για αριστερά. Δύσκολο να μείνει έξω ο Ελ Κααμπί. Πιθανότατα με Γιόβετιτς στην κορυφή».

Τέλος, ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση της εκδίκασης με αφορμή τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Από τη στιγμή που η απόφαση για την τιμωρία της έδρας δεν έχει τελεσιδικήσει, ο Ολυμπιακός έβγαλε εισιτήρια και περιμένει. Προς το παρόν θα έχει τον κόσμο του κανονικά στο πλευρό του».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x