Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έβγαλε ποιότητα-χαρακτήρα μετά τη διακοπή, έτσι πρέπει να συνεχίσει»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναφέρθηκε αρχικά στη μεγάλη ζήτηση, που υπάρχει για τα εισιτήρια του ντέρμπι και στις ουρές, που υπήρχαν σήμερα το πρωί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Για τον ορισμό του Γερμανού διαιτητή Ντάνιελ Σλάγκερ, τόνισε ότι «σίγουρα δεν είναι ένα όνομα όπως ο Μπριχ ή ο Στίλερ, αλλά πρόκειται για έναν ρέφερι από την Bundesliga, που έχει παίξει φέτος το μεγαλύτερο ματς, το Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν 2-2».

Πρόσθεσε από εκεί και πέρα ότι αν δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, «Φορτούνης και Ροντινέι θα παίξουν την Κυριακή». Και στάθηκε, τέλος, κυρίως στην «τρομερή αντίδραση του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Μαρτίνεθ να βγάζει, όχι μόνο ποιότητα, αλλά και χαρακτήρα, κερδίζοντας, και μάλιστα απολύτως πειστικά, μέσα σε τέσσερις ημέρες, τόσο την την αήττητη σε 18 ευρωπαϊκά παιχνίδια Γουέστ Χαμ όσο και τον ΟΦΗ φέτος έχει κερδίσει και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και τον Άρη».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε πως αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακού: Να συνεχίσει έτσι όπως έπαιξε σε αυτά δύο παιχνίδια και στα επόμενα τρία με ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Γουέστ Χαμ.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Κώστα Νικολακόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x