Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Παρουσίασε μια πνευματικά έτοιμη ομάδα ο Τερίμ στο Περιστέρι - Πολύ καλή διαχείριση ενόψει Ολυμπιακού»

Ο Νίκος Αθανασίου, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, στην πολύ καλή διαχείριση του Φατίχ Τερίμ στο Περιστέρι, αλλά και την πενυματική προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού.

Για την πολύ καλή διαχείριση του Φατίχ Τερίμ στο Περιστέρι και την πρόκριση του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Νίκος Αθανασίου, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικά και τον Μιχάλη Τσόχο, στάθηκε στην εμφάνιση του «τριφυλλιού» στο Περιστέρι χαρακτηρίζοντας την ως την καλύτερη επί των ημερών του Τούρκου προπονητή, ενώ υπογράμμισε ότι η διαχείριση του τόσο στο πνευματικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν πολύ καλή ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Απόλυτα κυρίαρχος στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός. Παράξενη η αγωνιστική συμπεριφορά του Ατρομήτου γιατί έπαιξε πολύ παθητικά. Εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός. Παρουσίασε πνευματικά έτοιμη ομάδα ο Τερίμ, έκανε rotation και διαχειρίστηκε καλά ενόψει Ολυμπιακού. »

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Αθανασίου, μίλησε για τις επικείμενες επιστροφές και για τις πιθανότητες που έχει ο Φώτης Ιωαννίδης να επιστρέψει στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ έκλεισε με μια αναφορά στη διαιτησία του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Τις επόμενες ημέρες κρίνεται του Ιωαννίδη. Πως γίνεται να μην δίνεται πέναλτι η ανατροπή του Γερεμέγεφ; Επέμειναν στο λάθος. Όταν δημιουργείται ένα κλίμα τις τελευταίες ημέρες ότι ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε στην Τούμπα αυτά συμβαίνουν»

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x