Stoiximan Super League

«Λανς και Ρεν παρακολουθούν τον Φώτη Ιωαννίδη»

Χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Λανς και της Ρεν για τον διεθνή στράικερ του Παναθηναϊκού.

Στο προσκήνιο ξανά το ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «jeunesfooteux.com», η Λανς και Ρεν παρακολουθούν την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος ξεχωρίζει για δεύτερη σεζόν με το «τριφύλλι».

Μάλιστα, αναφέρουν πως στα… ραντάρ των δύο ομάδων υπάρχει και ο Βαγγέλης Παυλίδης, συμπαίκτης του Ιωαννίδη στην Εθνική Ελλάδας.

Η Ρεν είχε την ευκαιρία να τσεκάρει από κοντά τον επιθετικό των «πρασίνων» στα παιχνίδια για το Europa League και το προφίλ του ταιριάζει πολύ σε όσα έχει ζητήσει ο Ζουλιέν Στεφάν για την ενίσχυση στην επίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στη Λανς, εντωμεταξύ, δεν δείχνουν να έχουν μείνει ικανοποιημένοι με τον Έλι Γουαχί, για τον οποίο έδωσαν 30 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, και ο Φραν Χαϊσέ ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει δύναμη και φυσικά προσόντα, όπως και ο Έλληνας φορ.

Το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας καταλήγει με το γεγονός πως ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και υποστηρίζει πως η αξία του εκτιμάται από το «τριφύλλι» κοντά στα 15-20 εκατ. ευρώ, ενώ προσθέτει πως στο… παιχνίδι είναι γερμανικές και ιταλικές ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x