Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πλέον θέλει ένα διπλό σε Ισπανία ή Γαλλία ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού…

Αφού επεσήμανε την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε το χθεσινό παιχνίδι με τη Ρεν υπογραμμίζοντας τι έφταιξε και η παρουσία αυτή του τριφυλλιού δεν συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού εξέφρασε την άποψη ότι ουσιαστικά το ματς χάθηκε στο πρώτο 45λεπτο εκεί που η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν αρκετά καλή, είχε ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και να μην είναι πίσω στο σκορ.

Αναφέρθηκε στις εμφανίσεις κάποιων παικτών της ομάδας και σχολίασε ότι όταν παράγεις ποδόσφαιρο και ευκαιρίες τότε θα έρθουν και τα κέρδη από αυτό.

Για την συνέχεια της ομάδας στο Europa League ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε ότι πλέον οι πράσινοι χρειάζονται ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας, μια νίκη στην Γαλλία με τη Ρεν ή στην Ισπανία με τη Βιγιαρεάλ.

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό εκτίμησε ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στην 11άδα από τον Γιοβάνοβιτς, ενώ και πάλι δεν θα είναι διαθέσιμος ο Χουάνκαρ ο οποίος ακόμη ταλαιπωρείται από την ακοή του μετά την κροτίδα στο Καραϊσκάκη και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x