Stoiximan Super League

Χριστόγλου: «Να κρατήσει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το ματς ο Ολυμπιακός - Απέβαλε την επιπολαιότητα»

Aκούστε όσα σχολίασε ο Μπάμπης Χριστόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα με σκορ 4-1 επί του ΠΑΟΚ!

Στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το ντέρμπι της Τούμπας, απέδωσε τη θριαμβευτική νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με σκορ 4-1, ο Μπάμπης Χριστόγλου.

Σχολιάζοντας την εμφατική νίκη των «ερυθρολεύκων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, στάθηκε στην εξαιρετική προσέγγιση του ματς από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην πολύ καλή εμφάνιση του Κάρμο, αλλά και στους Τσικίνιο-Όρτα που έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία πλαισιώνοντας τον Έσε.

«Απρόσμενο για τόσο νωρίς αυτό που συνέβη. Έστησε σοβαρά τον Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ. Δεν κατάφερε ο Λουτσέσκου να αντιμετωπίσει τον σοβαρό ο Ολυμπιακό. Κέρδισε όλες τις μάχες στο κέντρο. Κυριάρχησε στην άμυνα ο Κάρμο. Έχει νοικοκυρέψει και τους υπόλοιπους. Καταπληκτικό το γκολ του Ποντένσε. Να κρατήσει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το ματς. Δεν ήταν επιπόλαιος. Θα δούμε συναρπαστικά playoffs. Όσο νιώθει ο ένας τον άλλον κοντά, μπορούν να πάθουν ζημιές.».

Ακούστε μεταξύ άλλων τι είπε και για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x