Stoiximan Super League

Οι ενδεκάδες του ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος

Δείτε τις επιλογές του Θανάση Στάικου και του Κώστα Μπράτσου για την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο που θα ξεκινήσει στις 17:30.

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέρονται παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Βόλο στους «Zωσιμάδες» με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 17:30.

Περίπου μια ώρα πριν το ματς ο Θανάσης Στάικος και ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Για τους γηπεδούχους λοιπόν ο Κλέιμαν θα είναι στην εστία με τους Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκη και Τσαούση στην τετράδα της άμυνας. Καραχάλιος με Κιάκο, ενώ πίσω από τον Παμλίδη και τον Κόντε θα κινούνται οι Ριένστρα και Ροσέρο.

Στην αντίπερα όχθη για τον Βόλο ο Παπαδόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Τάχατος, Τσοκάνης Καλογερόπουλος και Λούνα στην αμυντική τετράδα. Στο κέντρο Μπερτόγλιο, Γκλάβσιτς και Τρουιγιέ, ενώ την επιθετική τριάδα θα απαρτίζουν οι Ντέλετιτς, Κορνέ και Γκαρσία.

Αναλυτικά:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν-Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης- Καραχάλιος, Κιάκος, Ριένστρα, Ροσέρο- Παμλίδης, Κόντε

Στον πάγκο: Aθανασίου, Μπάλαν, Έφορντ, Μπακαδήμας, Λεό, Γκάρο, Πανάγου, Λιάσος, Μπορτεγκαράι

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος-Τάχατος, Τσοκάνης, Καλογερόπουλος, Λούνα-Μπερτόγλιο, Γκλάβσιτς, Τρουιγιέ- Ντέλετιτς, Κορνέ, Γκαρσία.

Στον πάγκο: Kόστιτς, Ασλανίδης, Κίτσος, Μεταξάς, Κομπά, Μπαριέντος, Ένγκιν, Μαχαίρας, Μωραϊτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x