Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Τελευταία ζαριά για τους Γιαννιώτες, ψάχνουν το πρώτο διπλό στη σεζόν οι φιλοξενούμενοι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες» σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός κοντράρονται στους «Ζωσιμάδες» (19:30, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports Prime) σε ένα από τα πιο κρίσιμα και ενδιαφέροντα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Γιαννιώτες δεν έχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, καθώς, βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους και στο -4 από τη σωτηρία. Στην πρεμιέρα των playouts, ηττήθηκαν με 3-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεχόμενοι γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην 5η θέση της ειδικής βαθμολογίας με 23 βαθμούς και μόλις στο +1 από τον προτελευταίο Βόλο. Στην 1η αγωνιστική των playouts, επικράτησαν με το εντυπωσιακό 3-0 του Πανσερραϊκού, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς τρίποντο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, αμφότερες έμειναν στις «λευκές» ισοπαλές, καθώς μετά από 180 αγωνιστικά λεπτά, καμία δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα απέναντι στην άλλη!

Ενδιαφέρον είναι το στατιστικό που θέλει τον ΠΑΣ να μετράει μόλις μία νίκη στην έδρα του στα 12 πιο πρόσφατα πρωταθλήματος (6 ήττες), την ίδια ώρα όπου ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς τρίποντο μακριά από το Αγρίνιο σε 13 ματς της Super League (8 ήττες)!

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Κόντε, Νάγκι και Σόρια επιστρέφουν στην αποστολή. Από την άλλη πλευρά, εκτός έμειναν οι τραυματίες, Ζοάο Πέδρο, Σενγκέλια, Στεργιάκης και Μπαλντασάρα, ενώ, επιστρέφουν οι Χατζηθεοδωρίδης και Πέρες.


Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κόντε, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Ροσάλες, Σομποτσίνσκι, Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Τζίμας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μπακάκης, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.


Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Εραμούσμπε, Παντελάκης, Κιάκος, Ριένστρα, Ασεβέδο, Λιάσος, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Μλάντεν, Μαυρίας, Ντουάρτε, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Ντίας, Καρέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x