Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι το τρίτο ντέρμπι στη σειρά για τον Παναθηναϊκό και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι, όμως, που δεν κρίνει το παραμικρό το αποτέλεσμά του, καθώς ακολουθούν τα πλέι οφ, όπου μπορεί να υπάρξουν πολλές ανατροπές, αν οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, για να πούμε ότι κρίνεται κάτι από τώρα. Ο Γιοβάνοβιτς θα κατεβάσει την ομάδα με στόχο τη νίκη, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Αν δεν έρθει η νίκη, η ισοπαλία δεν θα είναι ένα καταστροφικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού και ένα από αυτά είναι η δεξιά πλευρά με τον Ροντινέι και για αυτό τον λόγο θα έχει ειδικό ρόλο ο Μαντσίνι. Πλέον υπάρχουν και πολλές επιλογές για τον προπονητή και μπορεί ανά πάσα στιγμή να αιφνιδιάσει με τους παίκτες που επιλέγει για το αρχικό σχήμα, αφού μπορούν οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν από τον πάγκο να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν βαθμούς στην ομάδα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα πρώτα λεπτά το ματς, αφού μπαίνει φουριόζος ο Ολυμπιακός και δεν πρέπει να του επιτρέπει να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Με κυκλοφορία της μπάλας, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα και όποια ευκαιρία του παρουσιαστεί να την κάνει γκολ, αφού σε τέτοιου είδους ματς δεν έχεις πολλές ευκαιρίες και όσες προκύψουν πρέπει να τις κάνει γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x