Stoiximan Super League

Στα υπόψη και ο Οχς

Ο Πάτρικ Οχς της Βόλφσμπουργκ εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό για τη θέση του δεξιού μπακ. Φαβορί ο Λιζόν, υποψήφιος και ο Περέιρα. «Χάνεται» ο Λανγκ.

Βασικό μέλημα για τον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα προορίζεται να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ χαφ. Ο Ρούμπεν Λιζόν που ανήκει στον Άγιαξ αποτελεί τον πρώτο στόχο, ενώ σοβαρά εξετάζεται και η επιλογή του Ζοάο Περέιρα που αποχωρεί από τη Βαλένθια, τη στιγμή που ο Μίχαελ Λανγκ καταλήγει-όπως όλα δείχνουν-στη Βασιλεία.

Όμως δεν είναι μόνο αυτές οι επιλογές των «πράσινων». Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζονται είναι και αυτή του Πάτρικ Οχς. Ο 31χρονος Γερμανός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Βόλφσμπουργκ. Αναδείχθηκε από Μπάγερν και Άιντραχτ, στην ομάδα της Φρανκφούρτης έπαιζε μέχρι το 2011 και έκτοτε ανήκει στους «λύκους» με εξαίρεση τη σεζόν 2012/13 που έπαιξε δανεικός στη Χόφενχαϊμ. Φέτος δεν έχει καμία συμμετοχή (4 εμφανίσεις και 1 γκολ με τη β’ ομάδα), αλλά συνολικά έχει 216 εμφανίσεις στην Bundesliga και θεωρείται μια καλή και αρκετά προσιτή περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x