Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα (1-0) από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία εικόνα μαγική, με έναν Ολυμπιακό απόλυτα διαβασμένο, να είναι καλά προετοιμασμένος και να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε. Όσο και αν λέμε πως στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν, δεν πιστεύω ότι γυρίζει από το -8 από την κορυφή που βρίσκεται η ΑΕΚ. Δεν έχω δει αρνητική κριτική για τον Μεντιλίμπαρ, ούτε έχω διαβάσει ούτε έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μιλάμε για μία κριτική που γίνεται από το 1’ μέχρι το φινάλε, και εγώ που μπορεί να σκεφτώ πως θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία, δεν είναι μόνο θετικό το πρόσημο στην τακτική του Μεντιλίμπαρ. Αφού έχουν χάσει ό,τι έχουν χάσει, ο Ελ Καμπί, ο Γιόβετιτς ή ο Ζέλσον, δεν μπορώ να σταθώ σε ένα σημείο. Σε ό,τι αφορά τον Ρέτσο, ήταν μία ειδική κατάσταση, που έπρεπε να κάνει φάουλ, για να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να πάρει τη νίκη. Έχει κεντρικούς αμυντικούς να παίξουν. Έπρεπε να κάνει φάουλ σε εκείνο το σημείο. Άξιζε να κερδίσει και να αλλάξει την πορεία του στο πρωτάθλημα και στο τέλος βρέθηκε στο -8 από την κορυφή. Ήταν πολύ καλύτερος και έφυγε με άδεια χέρια», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όμως πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως ο Μεντιλίμπαρ είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Με την εικόνα του Ναβάρο με τον Παναθηναϊκό, εγώ θα έβαζα Ελ Αραμπί. Ενδεχομένως και Γιόβετιτς, τον οποίο βέβαια δεν χρησιμοποιεί ως σέντερ φορ. Πλην Ναβάρο, το διάβασε μια χαρά ο Μεντιλίμπαρ το παιχνίδι. Παίρνει πολύ καλό βαθμό συνολικά, όμως δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε ευρωπαϊκά παιχνίδια και τελείωνε χθες η σεζόν, θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x