Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Μοιάζει με Φράιμπουργκ το ματς με Άρη για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το χθεσινό ματς με την Κηφισιά και της προσεχούς εμβόλιμης αναμέτρησης με τον Άρη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα ματς που προβλημάτισε στο πρώτο διάστημα η ομάδα του Μαρτίνεθ, με τις αλλαγές που έκανε μετά τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ. Η Κηφισιά έδειξε πως με αντεπιθέσεις θα μπορούσε να απειλήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος από τη μεριά του έδειχνε πως θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ήταν μία ενδεκάδα, με αρκετές αλλαγές, αφού υπήρχε η Φράιμπουργκ και ακολουθεί ο Άρης την Τετάρτη, και ήθελε να δώσει χρόνο σε ορισμένους παίκτες, όπως τον Σολμπάκεν που δεν τον έχει δει ακόμα. Όλα αυτά θέλουν λίγο χρόνο, για να αρχίσουν να αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σολμπάκεν έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Δεν είναι λαχείο, τον ξέρεις και χρειάζεται να μπει στο πλάνο του προπονητή», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός, σε κάθε παιχνίδι, δείχνει διάθεση να σκοράρει και να επιτεθεί και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια στα επόμενα ματς, αν και άλλο Κηφισιά άλλο ο Άρης. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει το χτίσιμο, ενώ υπάρχουν παιχνίδια, και ο Μαρτίνεθ μπορεί να είναι ικανοποιημένος, και θα ήθελε να δει ανάλογη εικόνα σε ένα ματς που θα είναι πιο κοντά στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ παρά με το χθεσινό ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x