Stoiximan Super League

Τερίμ: «Ευτυχισμένοι για τη νίκη, όσο έχουμε έντεκα παίκτες θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ικανοποιημένος με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και με την εικόνα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Φατίχ Τερίμ.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα - παρέα με τον ΠΑΟΚ - ανέβηκε εκ νέου ο Παναθηναϊκός, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0 στη Λεωφόρο για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φατίχ Τερίμ, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, ενώ, αναφορικά με τις πολλές απουσίες, τόνισε πως όσο έχει έντεκα παίκτες η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ:

«Είμαστε ευτυχισμένοι, πιστεύω και ο κόσμος το ίδιο. Περάσαμε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, κερδίσαμε με 2-0 σήμερα με ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω θα τα πάμε καλύτερα.

Ακολουθώ την ίδια σκέψη. Όσο έχουμε έντεκα παίκτες θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Βέβαια, θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες μου και να μην λείπει κανείς. Συνέχεια προσπαθούμε να βρούμε μία λύση και τα καταφέρνουμε. Θα ήθελα να είχαμε όλους τους παίκτες και προχωράμε για τον στόχο που έχουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x