Stoiximan Super League

«Το μυαλό όλων ήταν στον τελικό»

Η Ξάνθη δεν πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε ότι η ομάδα του την δικαιούταν, αλλά δεν έδειξε απογοητευμένος, τονίζοντας πάντως ότι το μυαλό ήταν στο Κύπελλο.

Είναι από τις λίγες φορές που προπονητής δηλώνει ότι η ομάδα του δεν πήρε (0-0) τη νίκη που δικαιούταν. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σχολίασε πως η Skoda Ξάνθη έπρεπε να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια, αλλά έδειξε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, που είχαν το μυαλό –όπως και όλοι- στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Στο τέλος του αγώνα ήταν ένα ευχάριστο ματς για όλους. Έπρεπε να κερδίσουμε γιατί γενικά ελέγχαμε το παιχνίδι, πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει με γρήγορο transition, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε στο α’ μέρος. Στην επανάληψη είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα ακόμη και πριν την αποβολή αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες όταν φτάναμε κοντά στην εστία του αντίπαλου. Εκτιμώ την προσπάθεια των παικτών μετά την προσπάθεια της Τετάρτης και την είσοδο στον τελικό. Το μυαλό όλων ήταν σ’ αυτό το παιχνίδι», ανέφερε ο Ρουμάνος στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x