Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έδειξε τις δυνατότητες του ρόστερ της - Φάουλ του Βόκολου με Τσιλούλη»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Το νικηφόρο πέρασμα (1-3) της ΑΕΚ στη Λαμία σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Χρήστου Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στις δυνατότητες και το βάθος του ρόστερ του «δικεφάλου», που, όπως τόνισε, αναδείχθηκαν μέσω της εμφάνισης της ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Σωτήρη Τσιλούλη και στην αποκάλυψη του Λεωνίδα Βόκολου για προφορική συμφωνία του παίκτη της ομάδας του με την «Ένωση», δικαιολογώντας έτσι τη μη χρησιμοποίησή του στην αναμέτρηση.

«Ήταν φάουλ αυτό που έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος και για τον παίκτη του. Θα μπορούσε να το έχει αποφύγει, έπρεπε να τον προστατεύσει. Μπράβο και για τη στάση του παίκτη, ήταν πολύ έντιμο που δεν έπαιξε, από τη στιγμή που πολύ σωστά η ΑΕΚ είχε ενημερώσει.

Ανταποκρίνεται στο αγωνιστικό προφίλ που θέλει η ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό είναι το τι λέει ο Αλμέιδα. Για να τον θέλει και να τον έχει εγκρίνει και να τον έχει ξεχωρίσει, ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει. Ένας παίκτης δεν είναι τελειωμένος στα 29 του. Μια κίνηση στη σωστή κατεύθυνση. Έπρεπε να δυναμώσει και το ελληνικό στοιχείο
», σημείωσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x