Stoiximan Super League

Τα δύο «Μ» και οι τρεις 11άδες του Μπέντο

Τρία δύσκολα παιχνίδια ακολουθούν για τον Ολυμπιακό αυτή την εβδομάδα, με τον Πάουλο Μπέντο να προτίθεται να προχωρήσει σε προσεκτικό ροτέισον. Με Μάριν και Μαρτίνς στη Νέα Σμύρνη.

Μία δύσκολη τριάδα αγώνων έχει να δώσει ο Ολυμπιακός σε μία εβδομάδα, σε οχτώ μέρες συγκεκριμένα, με Πανιώνιο (εκτός), Αστάνα και ΠΑΟΚ (εντός).

Ο Πάουλο Μπέντο γνωρίζει πολύ καλά πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και καταστρώνει προς αυτή την κατεύθυνση τα πλάνα του.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό να ετοιμάζει τρεις διαφορετικές ενδεκάδες για αυτά τα τρία παιχνίδια που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες, κάνοντας όμως ένα πολύ προσεκτικό ροτέισον.

Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο 47χρονος προπονητής σκέφτεται «ζεστά» να ξεκινήσει από την αρχή τους Μάρκο Μαρίν και Αντρέ Μαρτίνς, όπως είχε κάνει με τον Φορτούνη αντί του Γερμανού άσου.

Θέση βασικού διεκδικεί και ο Ρέτσος, ο οποίος θα αγωνιστεί αντί του Ντα Κόστα που είχε το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής από τα Μαρόκο.

Από την πλευρά του, ο Ελιουνούσι δεν έπαιξε με τη Νορβηγία και αναμένεται και εκείνος να ξεκινήσει ως βασικός. Κανονικά θα παίξουν και οι Ιντέγε, Σεμπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x