Βέλγιο

Τα «έσπασαν» οι οπαδοί της Άντερλεχτ μετά την τεσσάρα από την Οστάνδη (vids+pics)

Μόνο αναίμακτα δεν πέρασε από τους οπαδούς της Άντερλεχτ η ήττα (4-2) από την Οστάνδη, καθώς αφού επιδόθηκαν σε ρίψη αντικειμένων, εισέβαλαν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το ματς.

Την ευκαιρία να φτάσουν την Μπριζ στην κορυφή του πρωταθλήματος έψαχναν στο εκτός έδρας ματς με την Οστάνδη οι οπαδοί της Άντερλεχτ, αλλά αντ' αυτού η αγαπημένη τους ομάδα «έφαγε» μια ξεγυρισμένη τεσσάρα με αποτέλεσμα να μην αντέξουν και λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς να πετάξουν εντός αγωνιστικού χώρου ό,τι είχαν πάνω τους.

Συγκεκριμένα, με το ματς στο 4-1 υπέρ της Οστάνδης και να βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του, ο Ντεφούρ πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του και τότε άρχισε προς το μέρος του «βροχή» αντικειμένων με αποτέλεσμα ο διαιτητής Σμετ να διακόψει το ματς μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Μερικοί από τους οπαδούς μάλιστα προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, αλλά με την παρέμβαση της Αστυνομίας και των σεκιούριτι, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Τελικά, κατόπιν πολλών διαβουλεύσεων, ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι στο οποίο δεν άλλαξαν πολλά, παρά μόνο η Άντερλεχτ μείωσε σε 4-2.

inner

inner













All Goals HD - Oostende 4-2 Anderlecht- 24-04-2016 από replayplanettv

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x