Stoiximan Super League

Τα… γαλλικά του Τούρκου στον Αλμέιδα και η «πληρωμένη» απάντηση του Πορτογάλου

Ένας Τούρκος σχολίασε με προσβλητικό τρόπο κάτω από ένα ποστάρισμα του Ούγκο Αλμέιδα στα social media, με τον Πορτογάλο επιθετικό να του απαντάει και να τον βάζει στη… θέση του!

Τρομερά πράγματα στην επίσημη σελίδα του Ούγκο Αλμέιδα στο facebook. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ είχε προσκαλέσει με ποστάρισμά του τους οπαδούς της ΑΕΚ να στείλουν φωτογραφίες τους με «κιτρινόμαυρο» περιεχόμενο και η καλύτερη -κατά τον ίδιο- θα κέρδιζε μια φανέλα του.

Ωστόσο, κάτω από το ποστάρισμα με τον νικητή του διαγωνισμού, ένας Τούρκος, αφού απάντησε με μια φωτογραφία, δεν παρέλειψε να γράψει και μια… προσβλητική λεζάντα: «Άτιμε μπάσταρδε, γνωρίζουμε τον χαρακτήρα σου. Ζώο».

Ο Αλμέιδα δεν άργησε να απαντήσει και να τον βάλει στη… θέση του: «Δεν είμαι μπάσταρδος και σίγουρα όχι άτιμος. Ζώο; Μερικές φορές ναι! Βγάζω φωτογραφίες με όλους όσοι ζητούν μία φωτογραφία με εμένα. Εάν δεν σου αρέσει, αντίο. Αλλά μην με προσβάλλεις. Ή, εάν το κάνεις, κάντο στη δική σου σελίδα στο facebook, όχι στη δική μου, ΟΚ; Τέλοσπάντων, δεν θα διαγράψω το μήνυμά σου. Ελπίζω η οικογένειά σου να είναι περήφανη για σένα όταν διαβάσουν αυτό που έγραψες. Καλή τύχη στη ζωή σου».

Ο Τούρκος (απ’ ότι φαίνεται οπαδός της Μπεσίκτας) καταλαβαίνοντας το λάθος του, δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη: «ΟΚ, ΟΚ, κέρδισες. Έχεις τον σεβασμό για την ομάδα. Περάσαμε καλά μαζί σου. Συγγνώμη», για να απαντήσει ο Αλμέιδα: «Yavuzhan Yaman, σέβομαι επίσης το παρελθόν μου. Και η Μπεσίκτας κατέχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου επίσης. Ευχαριστώ».

«Σε ευχαριστούμε. Σε αγαπάμε Ούγκο Αλμέιδα!», κατέληξε ο Yavuzhan Yaman.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x