Stoiximan Super League

Τα «γκάζια» του Στραματσόνι στους παίκτες του ΠΑΟ: «Είναι ξεφτίλα, θα δείτε από εδώ και πέρα»

Σκληρές εκφράσεις περιελάμβανε το ξέσπασμα του Αντρέα Στραματσόνι μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Βέροια. Διαβάστε τις νέες ατάκες που κυκλοφόρησαν από την ομιλία του στα αποδυτήρια.

Το γεγονός ότι ο Αντρέα Στραματσόνι ξέσπασε μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Βέροια είναι γνωστό.

Άλλωστε έχει δημοσιοποιηθεί ήδη το γεγονός ότι «τα έψαλε» στους παίκτες του, αλλά και ότι οι ίδιοι έκαναν την αυτοκριτική τους.

Έχουν ενδιαφέρον ωστόσο κάποιες επιπλέον ατάκες από τη σκληρή ομιλία του προπονητή, τις οποίες αποκαλύπτει την Τετάρτη η εφημερίδα «Πράσινη». Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Στραματσόνι είπε αναλυτικά στους ποδοσφαιριστές του:

«Είστε απαράδεκτοι για άλλη μία φορά. Ένα δικό μας παιχνίδι το χαρίσαμε και πάλι. Στο πρώτο ημίχρονο χάνατε με ευκολία τα γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσατε λες και κερδίζατε με 4-0 και για άλλη μία φορά χάσαμε βαθμούς. Είναι ντροπή αυτή η εικόνα που παρουσιάσατε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ξεφτίλα. Άλλα σας λέω και άλλα κάνετε. Πρέπει να ντρέπεστε. Δεν μπορείτε να παίζετε στον Παναθηναϊκό και να παρουσιάζετε αυτό το θέαμα στα τελευταία λεπτά και να τρώτε γκολ από το πουθενά. Τελειώσατε, μέχρι εδώ ήταν. Θα δείτε από εδώ και πέρα».

Όσο για τους παίκτες, φέρονται να πήραν έπειτα τον λόγο οι Μπεργκ, Λέτο, Μολέντο και Γουακάσο, οι οποίοι είπαν στον Στραματσόνι: «Κόουτς, έχεις δίκιο. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται και φταίμε γι' αυτό. Με αυτή τη νοοτροπία δεν μπορούμε να πάμε για πρωτάθλημα. Ο καθένας από εμάς να κάνει την αυτοκριτική του και να μην ξαναγίνει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x