Ελλάδα

Τα γύρισε ο Γκιρτζίκης για τους δικαστές του διαιτητικού Δικαστηρίου

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε τις Ενώσεις – μέλη της για το έργο της ομοσπονδίας και στην επιστολή του στέκεται στην ορθότητα της απόφασης (!) να οριστούν δικαστές στο Διαιτητικό δικαστήριο.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν ήθελε ούτε να... ακούει για ορισμό τακτικών δικαστών στο διαιτητικό δικαστήριο, αλλά τελικά έκανε πίσω λόγω της πίεσης του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή που ζητούσε να εφαρμοστεί ο αθλητικός νόμος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε τις Ενώσεις – μέλη της για το έργο της ομοσπονδίας το τελευταίο τετράμηνο και στην επιστολή του στέκεται στην ορθότητα της απόφασης (!) να οριστούν δικαστές στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

"Η ΕΠΟ επανέλαβε, στην υπόθεση της επιλογής των δικαστών που θα μετέχουν στη σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου, ως τακτικά μέλη και θα επιλύουν όλες τις ποδοσφαιρικές διαφορές σε διαδικασία αποκλειστικής διαιτητικής επίλυσης, την πλήρη προσήλωσή της στο Καταστατικό και στους κανονισμούς της>, αναφέρεται στην επιστολή Γκιρτζίκη. Και στην συνέχεια επισημαίνεται ότι <όλοι αντιλαμβανόμαστε, πως μόνο θετικά μπορούν να προκύψουν από τη συμμετοχή ανώτατων δικαστικών λειτουργών στην διαιτητική διαδικασία επίλυσης των ποδοσφαιρικών διαφορών και μάλιστα στο υψηλότερο προβλεπόμενο επίπεδο".

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Γκιρτζίκη στους προέδρους των Ενώσεων:

inner
inner
inner
inner

Σ. Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x