Stoiximan Super League

Τάσεις φυγής από Βούκοβιτς

Στο μυαλό του Γιάγκος Βούκοβιτς είναι να ζητήσει να φύγει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ποιος ο λόγος.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Γιάγκος Βούκοβιτς από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι πιστεύει πως ο Σέρβος στόπερ θα ζητήσει να φύγει από τους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο (πιθανόν με δανεισμό) ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του εν όψει… καλοκαιριού.

Ο 29χρονος αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κόνιασπορ με στόχο να γίνει ο ηγέτης στα μετόπισθεν, αλλά μια θλάση που υπέστη στο ξεκίνημα της σεζόν τον έθεσε εκτός μάχης για αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στις βασικές επιλογές του τεχνικού τιμ. Σισέ, Ένχελς και Μποτιά να έχουν προβάδισμα τη δεδομένη στιγμή.

Ο Βούκοβιτς φαίνεται ότι θέλει να πάει σε άλλη ομάδα ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια για να έχει βάσιμες ελπίδες να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Μάλιστα, φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τον πρώην αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x