Stoiximan Super League

Τεξέιρα: «Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας ανάμεσα σε Βαρέλα και ΠΑΟΚ»

Τον τρόπο που εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Φερνάντο Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ ανέφερε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη, Πάουλο Τεξέιρα.

Για το θέμα του διαζυγίου του Φερνάντο Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο μάνατζερ του έμπειρου στόπερ, Πάουλο Τεξέιρα.

Ο Πορτογάλος τόνισε σε Μέσο της πατρίδας του πως οι επαφές των δύο πλευρών κράτησαν περίπου έξι μήνες και περιέγραψε την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

«Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας του Φερνάντο με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν πριν από έξι μήνες περίπου.

Από την αρχή και οι δύο πλευρές ήθελαν να υπογραφεί νέο συμβόλαιο και να παραμείνει ο Φερνάντο στον ΠΑΟΚ, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος αντί να βρίσκουμε σημεία επαφής, για κάποιον λόγο η απόσταση που μας χώριζε, μεγάλωνε
».

Όσο για την επόμενη ομάδα του Φερνάντο Βαρέλα, σχολίασε: «Ο Φερνάντο θα πάει διακοπές και θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον του. Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει. Δεν υπέγραψε πουθενά ακόμα. Έχει πρόταση και από την Ευρώπη, αλλά θεωρούμε ότι το καλύτερο για αυτόν θα είναι να αποδεχτεί κάποια από τις προτάσεις που έχει από τη Σαουδική Αραβία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x